impression image impression image

Franciscaanse Stille Retraite

Een Franciscaanse Stille Retraite (FSR) is bedoeld voor mensen die verlangen naar stilte en naar contact met de Bron van hun leven. Tijdens deze zesdaagse retraite geven we geen conferenties; de stilte staat centraal. Je hebt elke dag een gesprek met een eigen begeleider en je neemt deel aan een dagelijkse themaviering waarin bijbelteksten en teksten van Franciscus en Clara doorklinken. De retraite vindt plaats in een klooster en je beweegt mee in het kloosterritme van gebedstijden en eucharistievieringen.

Van 17-23 oktober 2022 organiseren we een stille retraite bij de Benedictijnen in Doetinchem.

Deelname

Je kunt alleen deelnemen als je je voor alle zes dagen inschrijft. Kun je pas later komen of moet je eerder weg, schrijf je dan in voor een van de andere stille retraites.

Praktische informatie

Data: maandag 17 t/m zondag 23 oktober 2022
– € 700,- (A-tarief, is kostendekkend)
– € 600,- (B-tarief voor een bruto-inkomen tussen €1400,- en €1.616,- per maand)
– € 500,- (C-tarief voor een bruto-inkomen tot €1400,- p.m.).
Bij alle bedragen is het inschrijfgeld van €50,- inbegrepen. De eerste aanbetaling is €200.

- Aanvullende kosten: verplicht lakenpakket en toeristenbelasting (€ 18,50).

Locatie: Willibrordsabdij, Abdijlaan 1, 7004 JL Doetinchem.

Vragen over de stille retraites kun je mailen naar info@stilleretraites.nl

Aanmelden

Je kunt je aanmelden voor de stille retraite van 17-23 oktober 2022 in Doetinchem door het aanmeldformulier in te vullen (klik hier om naar het aanmeldformulier te gaan).

Na uw aanmelding neemt het team van de stille retraites contact met u op via e-mail. U ontvangt spoedig een betaalverzoek om binnen een week een aanbetaling van €200,- te doen inclusief de €50,- inschrijfgeld. Vier weken vóór het begin van de retraite krijgt u een factuur voor het resterende bedrag.