impression image impression image

Franciscaanse Stille Retraite

Een Franciscaanse Stille Retraite (FSR) is bedoeld voor mensen die verlangen naar stilte en naar contact met de Bron van hun leven. Tijdens deze zesdaagse retraite geven we geen conferenties; de stilte staat centraal. Je hebt elke dag een gesprek met een eigen begeleider en je neemt deel aan een dagelijkse themaviering waarin bijbelteksten en teksten van Franciscus en Clara doorklinken. De retraite vindt plaats in een klooster en je beweegt mee in het kloosterritme van gebedstijden en eucharistievieringen.

impression image impression image

Deelname

Je kunt alleen deelnemen als je je voor alle zes dagen inschrijft. Kun je pas later komen of moet je eerder weg, schrijf je dan in voor een van de andere stille retraites.

Het is heel belangrijk je goed te informeren over wat de retraite inhoudt. Daar kun je meer over te weten komen op de website van de Franciscaanse Stille Retraites: www.stilleretraites.nl.

Enkele ervaringen en indrukken van andere retraitanten kunnen je een idee geven hoe een retraite kan werken. Op de site kun je meer te weten komen over de opzet van een retraite, de begeleiders en de verschillen tussen de locaties (wel of geen gastenverblijf, modern of oud, meer of minder stil, wel of niet gelijkvloers etc.).

impression image impression image

Praktische informatie

Data: maandag 14 - zondag 20 maart 2022
– € 500,- (A-tarief, is kostendekkend)
– € 400,- (B-tarief voor een bruto-inkomen tussen €1400,- en €1.616,- per maand)
– € 300,- (C-tarief voor een bruto-inkomen tot €1400,- p.m.).
Bij alle bedragen is het inschrijfgeld van €50,- inbegrepen. De eerste aanbetaling is €200.

Locatie: Minderbroedersklooster, Kloosterstraat 6, 5366 BH Megen.

Vragen over de stille retraites kun je mailen naar info@stilleretraites.nl

Aanmelden

Deze retraite is volgeboekt, aanmelden is niet meer mogelijk.