impression image impression image

Op 27 juli ben je van harte welkom voor een franciscaanse zomerwandeling met maaltijd, óf voor alleen de maaltijd of de wandeling.

We houden een franciciscaanse wandeling door het open weilandengebied in de omgeving van Opmeer en Spanbroek. Na de wandeling wordt samen een gespreksstoof gehouden: een stoofpotmaaltijd waarbij het gesprek en de ontmoeting centraal staan. Een aanzet daartoe is een verhaal over een maaltijd met Franciscus, Clara, enkele zusters en broeders. Alleen kwamen zij vanwege het diepgaande gesprek niet aan eten toe. Wij laten ons rond de stoofpot inspireren door de wijsheden van Franciscus en laten alleen een lege pan achter.

Praktische informatie

Datum: 27 juli
Locatie: verzamelen bij de St. Bonifatiuskerk, Spanbroekerweg 186, 1715 GV Spanbroek. Links van de kerk is parkeerruimte.
Tijd: verzamelen om 10.00 uur. We drinken samen koffie in het parochiecentrum van de kerk en gaan daarna op pad. Omstreeks 12.30 uur zijn we terug voor de maaltijd.
Kosten: € 6,-.
Afstand: circa 8 kilometer.
Aanmelden voor de wandeling, maaltijd of allebei kan vóór 23 juli bij Jan Verbruggen via 0226-351951 of jcj.verbruggen@quicknet.nl.