Leskoffer

Stel het is dierendag en je wilt kinderen iets vertellen over Franciscus. Over wie hij was, en waarom hij zo goed met dieren om kon gaan. Of je wilt juist iets vertellen over het kerstverhaal, en het feit dat Franciscus ooit met de kerststal begonnen is. Misschien wil je gewoon laten zien hoe een kloosterorde ontstaan is, of wil je alles tegelijk.

Dan kun je bij ons terecht voor een leskoffer. Hierin zitten allerlei materialen ter onderbouwing van de vele verhalen. De inhoud is eenvoudig te gebruiken en bevat materialen voor kinderen van de onder-, midden- en de bovenbouw van de basisschool. Zo zitten er handpoppen in, lesmateriaal en natuurlijk een pij.

De koffer is te huur voor € 25,- per week. Maximale uitleenperiode is twee weken. Docenten kunnen de koffer aanvragen via info@franciscaansebeweging.nl of door te bellen naar 073-6131340.

impression image impression image

Frapp en Lesprogramma Heldendom

Met Franciscus van Assisi als uitgangspunt zijn de Frapp en een bijpassend lespakket 'Heldendom' ontwikkeld. Daarin worden docenten uitgenodigd hun lessen aantrekkelijker te maken door het gebruik van digitale hulpmiddelen en leerlingen leren op een aantrekkelijke manier over helden en heiligen.

Lees meer
impression image impression image
background shape
Terug naar boven