impression image impression image

Op verhaal komen met Franciscus

Let op: programmaboekjes waren tot 17 mei 2021 te bestellen. Het is dus niet meer mogelijk om het programmaboekje te bestellen.
Heb je wel een programmaboekje besteld, maar niet ontvangen? Stuur dan een mailtje naar info@franciscaansebeweging.nl

Thuiswandelen met Pinksteren! In plaats van een gezamenlijke Pinkstervoettocht nodigen we je uit om dit jaar een tweedaagse wandeltocht in eigen omgeving te maken. Ga op pad met een programmaboekje vol aansprekende verhalen over Franciscus, teksten om mee op weg te gaan, vragen, opdrachten, creatieve werkvormen en recepten om in het Pinksterweekend thuis te bereiden.

Voor de deelnemers met een computer is er de mogelijkheid om meerdere online diensten van de Pinkstervoettocht te volgen. Op zaterdag 22 mei en zondag 23 mei is er een wegzending in de ochtend en een thuiskomdienst in de avond. Deze diensten worden via YouTube uitgezonden. In de avonden is er een afsluiting via Zoom, om ervaringen en verhalen uit te wisselen. De links om hieraan te kunnen deelnemen worden op 21 mei per e-mail naar alle deelnemers verzonden.

impression image impression image

Informatie

De voettocht vindt plaats op zaterdag 22 mei en zondag 23 mei, met Pinksteren.

Online programma

22 mei
08:30 uur – wegzending via YouTube
19:30 uur – thuiskomdienst via YouTube
20:00 uur - afsluiting via Zoom

23 mei
08:30 uur – wegzending via YouTube
19:30 uur – thuiskomdienst via YouTube
20:00 uur – afsluiting via Zoom

Heb je vragen over de PinksterTHUISvoettocht? Mail die naar info@franciscaansebeweging.nl

Het loopt dit jaar allemaal anders, maar we blijven lopen. Verbonden met elkaar, door het hele land en misschien wel daarbuiten. Zo vieren we Pinksteren: met elkaar en mét verhalen die ons inspireren over Franciscus en Clara. Want die verhalen… die gaan door!