impression image impression image

Externe vertrouwenspersoon

Per juli 2024 heeft de Franciscaanse Beweging een externe vertrouwenspersoon: Evelien Gardebroek.
Evelien is werkzaam aan de Christelijke Hogeschool in Ede, o.a. als interne vertrouwenspersoon en is externe vertrouwenspersoon voor onder meer de Christen Unie en de Franciscanen in Nederland.
Evelien is als vertrouwenspersoon beschikbaar voor iedereen die te maken heeft (gehad) met vertegenwoordigers van de Franciscaanse Beweging (medewerkers of vrijwilligers bijvoorbeeld), en voor deelnemers aan activiteiten van de Franciscaanse Beweging.

Heb je je tijdens een activiteit, retraite of reis onveilig of onheus bejegend gevoeld door een vertegenwoordiger van de Franciscaanse Beweging? En wil of kun je daar niet met het Dienstencentrum of het bestuur over praten, dan kun je contact met Evelien opnemen via: ejgardebroek@che.nl.