impression image impression image

 

Franciscan International en de Franciscaanse Beweging zijn solidair met Oekraïne en eenieder die de gevolgen van de oorlog moet dragen. Franciscus streefde naar een samenleving waarin alle mensen als broeders en zusters met elkaar en de natuur omgaan. Daarom is vredelievendheid een belangrijke kernwaarde van de Franciscaanse Beweging. We staan voor een vreedzame en inclusieve samenleving waarin voor iedereen een plaats is.

Een aantal jaren geleden maakten we een filmpje waarin we voorbijgangers naar hun persoonlijke visie op vredelievendheid vragen en zij het gebed om Vrede, dat is toegeschreven aan Franciscus, voordragen. In het licht van de oorlog in Oekraïne delen we het filmpje graag nogmaals.

Je kunt het filmpje hieronder bekijken.

youtube-play-buton